Det finns inga ord som kan förklara det!

Nu är det tredje gången jag skriver om detta inlägg om min dag!!! Jag är inte lite irriterad på att min blogg bara raderar vissa inlägg ibland. "Jo ganska"!!! Men jaja nu ska jag inte gnälla utan istället fira min blogg som fyller en vecka idag. Alla måste säga grattis. ;) Annars har jag tränat idag, riktigt hårt faktiskt, och sen bara haft en slapp kväll med nära och kära ;). Nu vet jag dock inte vad jag ska göra men jag ska nog lyckas sysselsätta mej ;).
Jag kommer även snart att lägga in ett inlägg om lite om mit liv eftersom vissa som läser bloggen (om det inte bara är manda som gör det) ska få veta lite mer om mig. :)

Ni får ha det bra tills vi ses igen...<3


...bara en bild, för att jag kände för det.<3

C<3


Lite blandade bilder:<3

obs!!! måste läsa det nedre inlägget: ClaudiaG för att fatta ;):

Min underbara vän emmaS <3


amandaL och hennes sötnos Gunnar<3

Två av mina andra bästa och knasiga vänner<3
Lisa & Frida

...och manda vet ni ju ;) <3

C<3


Claudia G:

Mitt namn är ClaudiaG eller det är mitt blogg namn ;). Jag tränar rytmisk gymnastik 17 timmar i veckan, och det är det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv och även det jag levar för och det som får mej att gå upp varje morgon och vara den jag är, helt klart. Jag går självklart även i skolan och har världens finaste kompisar. Någon som inte nämns så mycket i bloggen är faktiskt min kära vän/ bästis emmaS och även min kära träningskolega ;). Jag kan väll säga att det är hon som får mej att le och utan henne hade jag inte funnits. AmandaL är också en annan träningskolega och helt klart en av dem härligaste människorna och den gladaste människan jag känner. Sen min anda vän manda som har huvudrollen här i min blogg, och jag vet inte hur jag ska förklara det med ord, det får räcka men min bästa vän<3. Jag har även jättemånga andra underbara vänner, och ni vet vem ni är. Jag bor på landet och trivs, men självklart vill jag bo i stan men det vill väll alla i min ålder så ;).
Jag har även fyra stora mål som jag ska uppnå när jag slutar på gympan; börja på höjdhopp, börja spela golf och lära mig ryska. Det fjärde ska jag göra när jag slutat skolan och det är att jag ska cykla sverige runt med min kära vän manda. 
Så här har ni en väldigt liten sammanfattning av mitt liv, men det får räcka. Puss

C<3


Laddar upp inför sommaren, med just, lite sommar bilder:<3


Ändringar på den dåliga bloggningen!

Så nu blir det ändring på den dåliga bloggningen som har varit denna veckan. Jag lovar att jag ska uppdatera med "smaskiga" bilder och roliga saker som händer i mitt liv :).
Idag har jag baland annat fått fin besök från malmö och manda eller pandan som min mamma kallar henne har varit här :D

...och vi har tagit massor med bilder som jag strax ska ladda upp här. Ni får även dagens outfit från veckan! :)

Ha det bra alla sötnosar...<3



C<3

Tisdagens outfit:



...och den ända bilden jag hade på mina outfitar denna veckan,
jaja ni får nöja er med denna ;)

C<3


Idag bjuds det på denna bild:<3



C<3

Ett tvingat inlägg på bloggen!

Är det så här det känns att vara klar? I så fall förstår jag varför dem flesta aldrig blir klara? Jag känner självklart att det är grymt skönt att jag är klar med alla mina steg och så, men känner inte en obeskrivlig kännsla eller jag hoppar inte upp och ner. Kännslan jag har är nog bara lättnad och trötthet och även förväntan inför min och mandas "lediga" vecka, nästa vecka :D. För nu är jag faktiskt helt klar och jag känner att jag uträttat vad jag ska i skolan denna termin och även om jag inte jobbat 100 % hela tiden så har jag fått njuta av att vara åtta och det känns grymt skönt. Jag har också grymt höga förväntningar inför nästa år. ÄLDST PÅ SKOLAN! 

Min dag har även var toppen, först typ stressat ihjäl i skolan, ätit kakdeg till lunch och varit alldeles för trött. Men sen va jag faktiskt på väla med manda, där vi tillslut lyckades hitta en morsdag present till mandas mamma. Senare ikväll har jag bara slappat framför tv:en och datan och haft en almänt skön fredag. Hoppas ni också har haft det! 

Ha det bra tills vi ses igen...<3

C<3

RSS 2.0