Det e väll ingen som glömmer läsa min blogg!

Känns som om jag var tvingad att lägga in ett inlägg så att ni vet att jag lever ;) med mej e allt bra, har haft en jättehärlig vecka med massa roliga besök från massa olika roliga människor, har även känat en del pengar på jordbuggar, och bara njutit av ledighet och midsommaren som va igår, även denna kväll blev riktigt härlig trotts vädret  :)

Nu sitter jag här i min sletna tunika och mitt slafsia hår som bara hänger.. :P

Ta det lungt...<3

C<3

En härlig sommar bild bara :)

Bilder från veckan:<3


Sanningen om manda och hennes stora kärlek! ;)

Jordgubbsplockning idag, ja!

Min bästa syster som tog studenten i fredags :D

C<3

SOMMARLOV<3

Nu tror ni säkert att jag har övergett min blogg, men ni har faktiskt fel. Jag har bara haft extremt mycket att göra, så som att sluta skolan, fira annas student, vara på läger och plocka jordgubbar, får hoppas att min uppdatering blir bättre, men att ha sommarlov går föra :D

Kommer även lite bilder från veckan!

Ha det bra tills vi ses i solskenet...<3

C<3


Jag och knorren!

Ville bara lägga ut en bild på min underbara knorr på huvudet idag :D


Vi hörs snart igen...<3

C<3


The day when Earth stood still<3

Har inget och direkt säga idag faktiskt, dagen har varit kanon i skolan vi van poäng-jakten :D. Va även och lekte med alla småbarn i karslundsparken, (barn är verkligen tuffare nu för tiden). Sen har jag bara varit hemma och typ sovit, ingen träning idag ju så man får passa på...
Jag får väll hoppas att det händer nåågot snart, annars döör jag nog av uttråkning!


Ha det gött...<3

C<3 

Fresten, har jag berättat för er hur bra Gossip Girl är ;)
Går på kanal fem, återkommer i höst!

Bilder från gårdagen:<3


Dagens outfit!

Jag och wiki med pizzorna ;)

C<3

Detta kära sverige<3

Hej idag!
Tävlingen igår gick helt okej inte riktigt så bra som jag ville att det skulle gå, jag tror faktiskt att jag var lite över peppad. Men jag ska tillbaka till träningshallen och träna änu hårdare och bli änu bättre till nästa tävling i höst. Idag har vi dock ledigt från träningen och jag och mina underbaraste gympa tjejer ska åka till malmö och sitta i publiken till barn-programet: Bobster, jag kan säga att det finns andra saker jag hade velat göra en ledig söndag, men, men man får se det från den ljusa sidan jag får umgås med mina bästa och underbaraste gympavänner en hel dag, så nöjd det är jag ändå :)

Efter tävlingen igår så var vi även hembjudna till våran tränare Jenny, kommer även någon bild! :)

Ha det bra så länge...<3

C<3


Nu gäller det!!!

Det är tidigt på morgonen, dem flesta ligger i sina varma säng och väntar ut morgonen för att sen ha en skön dag i solen. Jag därimot väntar inte ut denna morgon, nej för idag gäller det, idag är det tävling. Allting är som det ska, den sköna nervösiteten i magen och solen som ger en den sista energin man behöver! 
Nu kommer nog pappa snart och hämtar mej, så jag sätter punkt här.


C<3

Dagens bilder<3


Super mysiga amanda<3

...och en mer chill jag ;)

Jag och flisan myser i soffan, villket kan diskuteras
eftersom jag är alargisk!!!
-Säg inget till mamma! ;)

C<3

Sköna stunder på stranden<3

Idag så har dagen bjudit på både bra coh dåligt väder och samma när det gäller personers humör. Men jag är glad ändå för jag gick inte så länge i skolan idag och det vi gjorde var knappast ansträngande. ;)
Sen cyklade jag och Amanda till stan där vi gick och drömde, härligt som det alltid är, vi fortsatte det hela med att tottal decka hemma hos amanda och somna till Topmodel! Men när vi fått i oss lite socker igen så återgick vi till vårt vanliga humör och kvällen bjöd på både bad och sköna stunder med min bästa amanda :D
Kommer även lite bilder från dagen! 

Nu ska jag förbereda till tävlingen, för imorgon gäller det, alla, håll tummarna!!

Vi hörs och ses...<3

C<3

Mitt hjärta är i dina händer<3

Solen har inte varit på topp idag, något som inte är bra enligt mej som älskar solen. Men självklart har jag varit på topp och hunnit göra allt det jag ska och lite till. ;) Jag har även tränat, sista gången innan tävlingen i helgen. Är faktiskt inte jättenervös, eftersom jag känner mej ganska säker på mina program, och jag känner att vad som än händer ute på matten så kommer jag att klara av det.
Jag har tränat hårt och jag har svettats och gråtit, nu är det min tid, jag ska visa alla mitt slit!
Jag har även anmält mej och emma till stråssa-lägret i sommar, eller dödslägret som vi kallar det, där av att vi troligen kommer att dö av den tuffa träningen vi kommer att utsättas för. Men vad gör man inte för att bli bäst!


Så nu ska jag göra vid mej och kanske äta en jordgubbe till, får se. Jag ska även försöka att ha med lite nya bilder här i bloggen, men tills vidare får ni nöja er med gammalt...<3
 
Ha det bra tills vi ses igen...<3

C<3

R...<3




Jag vill, jag vill, jag vill! Jag ska!


Lungnet i stormen<3

Ja, jag vet att jag inte är världsbäst på att göra inlägg men jag försöker :). Känns ändå inte som om det finns någon mening med att skriva eftersom det troligen bara är manda som läser den. Men jaja, jag känner mig ialla fall sjukt pigg och taggad inför allt som ska hända.
Även min dag har varit full av glädje och sköna stunder med mina favvorit personer :D. Jag har också varit en runda i stan, inte för att det gav något, sen deckade jag som vanligt i soffan tills det var dags för träning. Nu sitter jag här spänt framför datan och väntar på sms från lisa..!
 

Ni får ha det super bra tills vi ses igen...<3

Ps. Jag vet verkligen villken min favorit glass är nu ;), helt klart den nya Magnum, Tempation, Chocolate!

Om det är någon som läser min blogg :P 

Villken är er favvorit glass? :)

C<3
 

Dagens<3

Idag har man då varit i skolan och haft en väldigt rolig tid. Utan plugg utan gränser och med mycket socker i kroppen. :) Men som varje bra saga har ett slut så deckade jag sen på soffan efter skolan av, att sockret lagt sig. Hann sova lite och sen var det träning som gälde med den världsbästa ligan. :D

Vill också säga att nu när jordbubbarna kommit förväntar jag mej stora mängder, av just detta bär, varje dag och när jag kommer hem och får se denna skål:



 Jag blir förvånda och tittade frågande på pappa och säger; " ska vi tre dela på denna lilla skål??"
Som tur va visade det sig att mamma och pappa inte skulle ha och självklart va det bara mina jordbuggar...
haha måste säga att jag känner mig lite bortskämd med jordgubbar, men, men...;)

Ha det bra i solskenet...<3

C<3

Den prerfekta studiedagen!

Så idag har jag haft min efterlängtade studiedag och jag måste säga att även om den inte blev så som jag trodde så blev det verkligen jättebra och jätteskön :). Jag har bland annat hunnit kolla film, bakat SEG kladdkaka, solat mina kritvita ben och cyklat landskrona runt för att sen hamna på citta med emma och hennes underbara extra-familj. :D. En viktig detalj är även att jordgubbarna är klara, så nu har jag alltid något att göra ;). 

Hoppas ni också har fått njuta av sommar-solen och haft en kanondag...<3


Jag vet faktiskt inte vad jag håller på med på denna bild men ni får ursäkta!!!
 
C<3

RSS 2.0